נרול ממלא תפקיד משמעותי בקביעת פרופילי הטעם והארומה של ורדים ושמן גרניום הודי, בהם ניתן למצוא אותו בכמויות גדולות. בזכות ארומת הוורדים וההדרים שלו, טרפן זה הוא מרכיב נפוץ בתעשיית הבשמים. הטעמים המפתים של פירות טריים ונגיעות פרחוניות קלות, הופכים את הנרול למרכיב נפוץ אשר יחד עם תוספים אחרים יוצרים טעמי פרי פופולריים כמו פטל ותפוח אדום. הטרפן משמש לטיפול באלח דם וזיהומים חיידקיים והוא יעיל גם להרגעה ולריפוי בעיות עור כמו אקנה וחבלות קלות.
נמצא גם ב: | פוליאנתס הפקעות |
נקודת רתיחה: | ℃224 |
איכויות מרפא: | אנטי פטרייתי |