מנוע החיפוש המקיף לקנאביס בישראל
היברידי צ'וקולט סקאנק ChS

צ'וקולט סקאנק – Chocolate Skunk

זן היברידי דומיננטי בסאטיבה

המומחים הגאונים בחברת 00 Seeds לא מפסיקים לחדש ולהפתיע עם פרחים שיתנו לכם המון סיבות לרצות להמשיך לחקור את עולם הקנאביס. וזה בכלל לא מפתיע שהם יצרו עוד פייה קסומה של מצב רוח טוב. במהלך של קסם וכישרון הם החליטו לשלב את הזנים האייקוניים Chocolope ו-Skunk ושחררו לעולם את צ'וקולט סקאנק (Chocolate Skunk) . בזכות הגנטיקה המטורפת הזו, ותכולת THC ממוצעת של 24-26%, אתם יכולים לצפות לחוויה מפחידה. מהנה בטירוף. אבל קצת מפחידה.

הפרחים של צ'וקולט סקאנק (Chocolate Skunk) בדרך כלל צפופים ודחוסים מאד, וצבועים בצבע ירוק כהה עם נגיעות של סגול. הזן ידוע בזכות שפע של עמודי עלי חלודים-כתומים היוצרים ניגוד יפה לגוונים הירוקים הכהים. הניצנים מצופים בהרבה שרף דביק שמעניק להם מראה נוצץ.

קפאין מיותר לגמרי עם הקינוח המעולה הזה. הוא יעלה בכם חיוך של שמחה, שיישאר לאורך זמן ואז יהפוך לחיוך מטופש וחסר דאגות. המוח יהיה עסוק בלהמריא ולתמרן בשמיים. מומלץ לשלוף אחד כזה במיוחד כאשר אתם נמצאים עם חברים טובים שאיתם השיחות זורמות והצחקוקים מתגלגלים. קחו עט ומחברת, מברשות וצבע או פשוט התחילו לרקוד במחול אומנותי. כי Chocolate Skunk יספק לכם המון אנרגיה ויזרים בכם כמויות של יצירתיות.

צ'וקולט סקאנק (Chocolate Skunk) זכה להכרה בקרב משתמשי קנאביס רפואי בזכות השפעותיו הטיפוליות. השילוב המאוזן של תכונות מרוממות ומרגיעות עשוי להקל על תסמינים של מתח, חרדה ודיכאון. תכונותיו משככות הכאבים והנוגדות דלקת עשויות גם לספק הקלה על כאבים כרוניים, מיגרנות ועוויתות שרירים. בנוסף, יש משתמשים המדווחים על עלייה בתיאבון והפחתה בבחילות בזמן השימוש ב- Chocolate Skunk.

הגידול של צ'וקולט סקאנק (Chocolate Skunk) יכול להיות חוויה מתגמלת עבור מגדלים מתחילים ומנוסים. הזן ידוע בחוסן שלו, מה שהופך אותו למתאים לסביבות גידול שונות.

מומלץ לגדל אותו בתנאי פנים כדי לקבל שליטה טובה יותר על גורמים סביבתיים. הצמחים של Chocolate Skunk משגשגים בסביבה מאווררת עם טמפרטורה מבוקרת. יש להם זמן לפריחה ממוצע של כ-8 עד 9 שבועות והוא יכול להניב כמות יפה של פרחים מלאים שרף. טכניקות גיזום, כמו טופינג או LST, יכולות לסייע לשלוט על גובה הצמח ולהגביר את חדירת האור. גידול בחוץ אפשרי גם באזורים עם אקלים חם ושטוף שמש. Chocolate Skunk מעדיף סביבה ים תיכונית, שבה הוא יכול לקבל אור שמש בשפע ואדמה עשירה בחומרים מזינים. זמן הקציר יוצא בדרך כלל בסוף ספטמבר עד תחילת אוקטובר, בהתאם לאקלים הספציפי. צמחים הגדלים בחוץ יכולים להניב יבול נדיב אם הם מקבלים מספיק טיפול ותשומת לב.

העצה שלנו לחיים – תתפרעו. תהיו חופשיים. תהיו שמחים. תבלו המון עם חברים. תעשו ותיצרו. ואם במקרה אתם מרגישים שאתם לא מסוגלים, פנקו את עצמכם בקצת Chocolate Skunk. הפרח הזה יעורר בכם הכל.

כתבות נוספות

כלי נגישות