מנוע החיפוש המקיף לקנאביס בישראל

קוגל קוש – טוויסט ירוק למאכל מסורתי משלנו

1 המלצות
קוגל קוש – טוויסט ירוק למאכל מסורתי משלנו
זמן הכנה: 00:50
מספר מנות : 6

קוגל קוש – טוויסט ירוק למאכל מסורתי משלנו

האוכל המנחם היהודי האולטימטיבי. הקינוח המסורתי של שבת אחרי החמין מקבל כאן תוספת רפואית כדי שהשבת שלכם תהיה באמת שבת מנוחה, עם אטריות ביצה עשירות, רוטב חמאתי ועיטור של צימוקים.

את המתכון הזה אפשר להכין מראש, לשמור את הבלילה במקרר עד לזמן הארוחה, לאפות ולהגיש טרי כשהגיע הזמן.

רשימת מרכיבים

  • 350 גרם אטריות ביצה
  • 2 כפות חמאת קנאביס מומסת
  • 1/4 כוס חמאה ועוד 2 כפות, מומסת
  • 450 גרם גבינת קוטג'
  • 2 כוסות שמנת חמוצה
  • 1/2 כוס סוכר
  • 6 ביצים גדולות
  • 1 כפית קינמון טחון
  • 1/4 כפית אגוז מוסקט
  • 1/2 כוס צימוקים

הוראות הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 180 מעלות. משמנים בחמאה שמונה תבניות אפיה אישיות בגודל 1/2 כוס.
  2. מרתיחים מים עם מעט מלח בסיר גדול, מוסיפים את האטריות ומבשלים כ- 4 דקות, האטריות צריכות להיות "אל דנטה" – לא מבושלות יותר מדי. מסננים.
  3. בקערה גדולה, מערבבים את האטריות המבושלות עם שאר המרכיבים עד לקבלת תערובת אחידה. מחלקים בין התבניות המשומנות. אופים עד להתייצבות והשחמה של הקצוות, בערך 25 עד 30 דקות. מגישים חם.

מתכונים אחרונים

כלי נגישות