מנוע החיפוש המקיף לקנאביס בישראל

מתכון הוט דוג מחוזק

1 המלצות
מתכון הוט דוג מחוזק
זמן הכנה: 00:20
מספר מנות : 15

הוט דוג מחוזק ברמה של סטלנים

מיותר לציין שהנקניקיות הללו בהחלט יספקו את הרעב והצרכים של כל החברה שלכם במפגש הבא. והכי חשוב, המתכון הזה הוא פשוט ברמה של סטלנים. ואפשר גם להשתמש בתחליפים צמחוניים.

רשימת מרכיבים

  • 5 לחמניות הוט דוג
  • ¼ כוס חמאת קנאביס מומסת
  • 2 כפות אורגנו טחון יבש
  • 5 נקניקיות הודו או עוף
  • 5 פרוסות בייקון או פסטרמה בקר
  • ¼ כוס גבינת מונטריי ג'ק מגוררת, או כל צהובה אחרת
  • 2 כוסות שמן קנולה לטיגון
  • ½ כוס רליש (רוטב חמוצים)
  • קטשופ וחרדל לפי הטעם

הוראות הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. חותכים את הלחמניות לרוחב לשלישים. מסדרים את הלחמניות הפתוחות על תבנית אפייה. מברישים את פנים הלחמניות בחמאה המומסת, ומפזרים אורגנו. קולים אותן בתנור במשך 5 עד 8 דקות, עד להזהבה.
  3. בינתיים חותכים את הנקניקיות לרוחב לשלישים. לאחר מכן, חותכים כל חתיכת נקניקייה לאורך כ-¾ מהאורך. חותכים כל חתיכת בייקון לרוחב גם לשלישים. מכניסים חלק מהגבינה המגוררת בתוך כל חתיכת נקניקייה, ואז עוטפים כל חלק בחתיכת בייקון, ומהדקים את הקצוות בקיסם.
  4. יוצקים את השמן לסיר עם תחתית עבה בעומק של 2.5 סנטימטר, ומחממים על אש בינונית-גבוהה עד שהוא חם אך לא מעלה עשן. (אם משתמשים במדחום, השמן צריך להיות בטמפרטורה של 180מעלות). מוסיפים בזהירות את חתיכות הנקניקייה עטופות בבייקון לשמן, מטגנים עד שהבייקון פריך ושחום. מוציאים את הנקניקיות מהשמן ומסננים על נייר סופג.
  5. מוציאים את הקיסמים, ומניחים כל חתיכת נקניקייה על לחמנייה קלויה. על כל נקניקייה שמים כף רליש, גבינה מגוררת (אם רוצים) ומעט קטשופ וחרדל.

מתכונים אחרונים

כלי נגישות