מנוע החיפוש המקיף לקנאביס בישראל

קדירת עוף איטלקית לציידים

1 המלצות
קדירת עוף איטלקית לציידים
זמן הכנה: 01:00
מספר מנות : 4

קדירת עוף איטלקית לציידים – מנוחת הצייד

קדירת Cacciatore (ציידים) איטלקית עשירה ונהדרת עם בצל, פטריות, זיתים שחורים וירוקים, קורטוב יין וכמובן, קנאביס.

רשימת מרכיבים

  • 4 כרעיים
  • מלח גס ופלפל שחור גרוס טרי
  • חמאת קנאביס ושמן זית עם קנאביס
  • 1 בצל גדול, חתוך לחתיכות גדולות
  • חצי כוס יין לבן (לא חובה)
  • פטריות קטנות
  • זיתים שחורים
  • זיתים ירוקים

הוראות הכנה

  1. שוטפים ומייבשים את העוף ומפזרים מלח ופלפל.
  2. מחממים בזהירות את החמאה ושמן הזית במחבת גדולה ואז מוסיפים את נתחי העוף ומטגנים עד להשחמה.
  3. מוציאים את העוף ומניחים על צלחת.
  4. באותה מחבת שעליה טיגנתם את חלקי העוף, מנמיכים את האש ומטגנים את הבצל עד שנעשה מעט שקוף. מחזירים את נתחי העוף ומוסיפים הפטריות. ממשיכים לבשל על אש נמוכה כ- 5 דקות.
  5. מוסיפים את היין הלבן וממשיכים לבשל. מוסיפים את הזיתים השחורים והירוקים תוך ערבוב עדין עד שהכל אחיד. מכסים עד להגשה.

מתכונים אחרונים

כלי נגישות