מנוע החיפוש המקיף לקנאביס בישראל

ספגטי פיקנטי עם סרדינים וקנאביס

1 המלצות
ספגטי פיקנטי עם סרדינים וקנאביס
זמן הכנה: 00:30
מספר מנות : 4

ספגטי פיקנטי עם סרדינים וקנאביס הפשוטה והאולטימטיבית

ארוחת הערב הפשוטה והאולטימטיבית של סתם ערב רגיל, שתעזור לכם להירגע אחרי יום עבודה ארוך.

רשימת מרכיבים

  • 3 כפות שמן זית קנאביס, ועוד קצת לזילוף
  • 5 שיני שום טחונות
  • חצי ראש שומר, חתוך לקוביות, העלים לקישוט
  • 1 פחית סרדינים (122 גרם)
  • 1 כפית פתיתי צ'ילי
  • ¼ כוס / 60 מ"ל יין לבן
  • 1 פחית (450 גרם) עגבניות קלופות שלמות, כתושות ביד
  • 450 גרם ספגטי
  • מלח גס ופלפל שחור גרוס טרי, לפי הטעם
  • 225 גרם גבינת ריקוטה

הוראות הכנה

  1. מחממים 3 כפות שמן זית במחבת גדולה על בינונית-נמוכה. מוסיפים את השום ומבשלים עד שיוצא ריח, 2 דקות. מוסיפים את השומר והסרדינים ומבשלים עד שהשומר רך, 4 דקות. מוסיפים את פתיתי הצ'ילי ומבשלים דקה נוספת. מוסיפים את היין הלבן ומבשלים עד לצמצום קל, 2 דקות. מוסיפים את העגבניות ומבשלים עד שהן מעט סמיכות, 3 עד 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל ושומרים על חום.
  2. מביאים לרתיחה סיר גדול של מים עם מלח. מוסיפים את הספגטי ומבשלים דקה פחות ממה שכתוב על האריזה עד למצב "אל דנטה". מסננים, שמים בצד ½ כוס או 120 מ"ל של מי הבישול. שופכים את הפסטה על הרוטב ומתבלים במלח ופלפל. מוסיפים מעט ממי הבישול במידת הצורך כדי לדלל אותו מעט. מחלקים לקערות ומעל כל מנה שמים מעט ריקוטה. מזליפים שמן זית להגשה ומקשטים עם עלי השומר.

מתכונים אחרונים

כלי נגישות