מנוע החיפוש המקיף לקנאביס בישראל

סלט תפוחי אדמה וקנאביס

1 המלצות
סלט תפוחי אדמה וקנאביס
זמן הכנה: 00:45
מספר מנות : 6

סלט תפוחי אדמה וקנאביס טוויסט חדש למנה מוכרת

המתכון הזה מעניק טוויסט חדש למנה מוכרת היטב שבוודאי כבר טעמתם בבית. טעם המשיר הטרי משתלב היטב עם תפוחי האדמה והקנאביס.

רשימת מרכיבים

  • 1 קילו תפוחי אדמה לבנים
  • 2 כפות חומץ תפוחים
  • 2 כפיות חרדל דיז'ון
  • 1/2 כוס מיונז
  • 1/2 כפית סוכר
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • 1.5 גרם חשיש או קיף
  • 1 גבעול סלרי גדול, חתוך לקוביות קטנות
  • 1/2 בצל צהוב בינוני, חתוך לקוביות קטנות
  • 3 כפות שמיר קצוץ דק

הוראות הכנה

  1. קולפים את תפוחי אדמה וחותכים לקוביות בגודל 5 ס"מ.
  2. מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על אש גבוהה.
  3. מוסיפים את תפוחי האדמה ומבשלים עד שהם מעט רכים, כ-7 דקות. לא לבשל עד שהם מתפרקים. מסננים ומניחים בצד.
  4. בקערה קטנה מערבבים חומץ, חרדל, מיונז, סוכר, מלח ופלפל עד לקבלת תערובת אחידה.
  5. מסיפים קיף או חשיש יבש טחון דק ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
  6. מניחים את תפוחי האדמה המסוננים בקערה גדולה, יחד עם הסלרי, הבצל והשמיר. מוסיפים את הרוטב ומערבבים בעדינות לאיחוד החומרים ולציפוי תפוחי האדמה ברוטב.
  7. מצננים עד להגשה. אפשר להכין עד יום מראש.

מתכונים אחרונים

כלי נגישות