מנוע החיפוש המקיף לקנאביס בישראל

מתכון סלט כרוב קנאביס עם רוטב שומשום-ליים

5 המלצות
מתכון סלט כרוב קנאביס עם רוטב שומשום-ליים
זמן הכנה: 00:20
מספר מנות : 2-4

סלט כרוב קנאביס עם רוטב שומשום-ליים – סלט מרפא

דיכאון הוא מצב שכיח כיום יותר מתמיד, במיוחד בקרב מי שנולד לאחר 1945. עם כל כך הרבה סבל, טוב לדעת שמאכלים מסוימים יכולים לעזור להקל על התחושה ועל הנפש. קנאביס הוכח ככלי עזר יעיל למאבק בדיכאון, בין יתר הפרעות הנפש. מתכון זה משלב מזונות מרעננים בעלי איכויות ריפוי, יחד עם רוטב שומשום-ליים וקנאביס, המעודד שלווה וקלילות.

רשימת מרכיבים

  • לסלט
  • 350 גרם כרוב מגורר
  • 1 תפוח עץ (פרוס דק)
  • 1 כוס גזר מגורר
  • 1/4 כוס בצל אדום (פרוס דק)
  • 1 מלפפון בינוני (פרוס דק לרצועות)
  • 2 כפות עירית טרייה (קצוצה)
  • 1 כף שמיר טרי (קצוץ)
  • 1/3 כוס אגוזי מלך קצוצים
  • רוטב שומשום-ליים
  • 1/2 כוס מיץ ליים סחוט טרי
  • 3 כפות שמן זית קנאביס
  • 2 כפות דבש
  • 1 כף חומץ תפוחים
  • 1/4 כפית ג'ינג'ר טרי (טחון)
  • 2 שיני שום
  • 2 כפות בצלי שאלוט קצוצים
  • 1 כף רוטב סויה דל נתרן
  • 1 כפית שמן שומשום
  • מלח ופלפל לפי הטעם

הוראות הכנה

  1. סלט
  2. שטפו היטב את כל הפירות והירקות (למעט הג'ינג'ר, הבצל האדום, השאלוט והשום).
  3. גרדו את הכרוב בעזרת מנדולינה והניחו בקערת סלט גדולה.
  4. לאחר מכן, גרדו את הגזר והוסיפו לקערה.
  5. פרסו את התפוח, הבצל והמלפפון לפרוסות דקות והוסיפו אותם לסלט.
  6. קצצו את העירית לחתיכות קטנות והוסיפו 2 כפות לסלט.
  7. הוסיפו 1 כף שמיר טרי קצוץ.
  8. לסיום, הוסיפו את אגוזי המלך הקצוצים וערבבו היטב - הניחו את הסלט בצד.
  9. רוטב
  10. טחנו את הג'ינג'ר, השום ובצלי השאלוט ואז הכניסו את 3 המרכיבים הללו למעבד מזון או לבלנדר.
  11. לאחר מכן הוסיפו לבלנדר מיץ ליים, שמן זית קנאביס, דבש, חומץ תפוחים, רוטב סויה אורגני, שמן שומשום, מלח ופלפל וערבבו את כל המרכיבים במהירות גבוהה עד לקבלת תערובת אחידה.
  12. צקו את הרוטב על הסלט, ערבבו היטב והניחו לסלט לספוג את הטעמים במקרר לפחות 30 דקות לפני ההגשה.
  13. בתיאבון! ניתן לאחסן בכלי אטום במקרר עד 4 ימים.

מתכונים אחרונים

כלי נגישות