מנוע החיפוש המקיף לקנאביס בישראל

טאקו דגים עם רוטב סלסה קנאביס

1 המלצות
טאקו דגים עם רוטב סלסה קנאביס
זמן הכנה: 00:35
מספר מנות : 8

טאקו דגים עם רוטב סלסה קנאביס נסו את המתכון

טאקו פיקנטי, פריך ומעורר תיאבון עם קנאביס ורוטב סלסה סלמון ומנגו.

מתאים לכל זמן וכל מצב, אבל במיוחד ליום קיץ חם עם בירה קרה או טקילה רעננה!

נסו את המתכון הזה לארוחת ערב השבוע. אתם לא תצטערו!

רשימת מרכיבים

  • ציוד:
  • כפות מדידה
  • כוסות מדידה
  • 3 קערות קטנות
  • כף עץ
  • מחבת רגילה או מחבת ברזל יצוק
  • נייר אפיה
  • תבנית אפיה
  • מרית
  • מצרכים:
  • 500 גרם סלמון טרי
  • 8 טורטיות תירס
  • 1 כפית מלח
  • 4 כפות שמן קנאביס
  • מיץ מליים שלם טרי
  • 1 כפית מכל תבלין: אבקת צ'ילי, תערובת מקסיקנית, פפריקה, אבקת שום, כמון
  • 1/4 כפית אבקת פלפל חריף
  • 2 אבוקדו בינוניים חתוכים לקוביות
  • 2 מנגו בינוניים חתוכים לקוביות
  • 1/2 בצל אדום קטן קצוץ לחתיכות קטנות
  • 1/2 כוס שמנת חמוצה
  • 2-4 פלפלים חריפים קצוצים
  • 1/2 כוס כוסברה קצוצה

הוראות הכנה

  1. מחממים תנור אפיה ל- 65 מעלות. מחלקים את המלח, השמן ומיץ הליים לשניים.
  2. בקערה קטנה מערבבים אבקת צ'ילי, תערובת תבלינים מקסיקנית, פפריקה, אבקת שום, פלפל חריף, כמון, ¼ כפית מלח ו- 2 כפות שמן קנאביס. משרים את הדג בתערובת זו למשך 5 דקות.
  3. בינתיים, בקערה אחרת, מערבבים אבוקדו קצוץ, מנגו חתוך לקוביות, בצל אדום קצוץ דק וכפית מיץ ליים להכנת הסלסה.
  4. מניחים מחבת על אש בינונית, ומשתמשים בשמן הקנאביס הנותר כדי לצרוב את הדג במשך 8 דקות עד שהוא שחום. מוציאים את הדג מהמחבת וזורקים את העור.
  5. בקערה אחרת, מערבבים שמנת חמוצה, שארית מיץ הליים ו-¼ כפית מלח הנותרת עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה. תערובת זו תשמש כרוטב מעל הטאקו בסוף ההכנה.
  6. אופים את הטורטיות 5 דקות בתנור. אתה יכול פשוט להניח אותם על רשת התנור ולהשתמש במרית, או בתבנית מרופדת בנייר אפיה.

מתכונים אחרונים

כלי נגישות