מחממים תנור אפיה ל- 65 מעלות. מחלקים את המלח, השמן ומיץ הליים לשניים.
בקערה קטנה מערבבים אבקת צ'ילי, תערובת תבלינים מקסיקנית, פפריקה, אבקת שום, פלפל חריף, כמון, ¼ כפית מלח ו- 2 כפות שמן קנאביס. משרים את הדג בתערובת זו למשך 5 דקות.
בינתיים, בקערה אחרת, מערבבים אבוקדו קצוץ, מנגו חתוך לקוביות, בצל אדום קצוץ דק וכפית מיץ ליים להכנת הסלסה.
מניחים מחבת על אש בינונית, ומשתמשים בשמן הקנאביס הנותר כדי לצרוב את הדג במשך 8 דקות עד שהוא שחום. מוציאים את הדג מהמחבת וזורקים את העור.
בקערה אחרת, מערבבים שמנת חמוצה, שארית מיץ הליים ו-¼ כפית מלח הנותרת עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה. תערובת זו תשמש כרוטב מעל הטאקו בסוף ההכנה.
אופים את הטורטיות 5 דקות בתנור. אתה יכול פשוט להניח אותם על רשת התנור ולהשתמש במרית, או בתבנית מרופדת בנייר אפיה.