קבלו מתכון לממרח כבד קטיפתי עם קנאביס – עשוי עם כבד אווז, בצלי שאלוט, שום, יין לבן והרבה גנג'ה – חוויה של שחיתות של החיים הטובים.
רשימת מרכיבים
תמיסת גליצרין קנאביס:
1 ליטר גליצרין
1 גרם קנאביס
פטה:
½ קילו כבד אווז או עוף
¼ כוס קונפי שום
¼ כוס קונפי שאלוט
½ כוס יין לבן
1 כוס שמנת להקצפה
1 כף מלח
2 כפות תמיסת גליצרין קנאביס
4.5 דפי ג'לטין
להגשה:
טוסטונים
בקבוק יין לבן
הוראות הכנה
להכנת תמיסת הגליצרין, מחממים תנור ל- 110 מעלות. מניחים את הקנאביס על נייר אפייה ואופים במשך 30 דקות כדי לגרום לדה-קרבוקסילציה (הפעלת ה- THC).
מחממים סיר בישול איטי ומוסיפים את הגליצרין. מוסיפים מעט מים כדי לפצות על אידוי הנוזל. מוסיפים את הקנאביס ומערבבים. מכסים ומבשלים 3 שעות. מסננים בעזרת מסננת דקה ובד גבינה.
להכנת הפטה, משלבים יחד את כל החומרים במעבד מזון ומעבדים עד שהמרקם חלק וחמאתי. מגישים עם טוסטונים וכוס יין לבן.