מנוע החיפוש המקיף לקנאביס בישראל

מתכון לממרח כבד קטיפתי עם קנאביס

1 המלצות
מתכון לממרח כבד קטיפתי עם קנאביס
זמן הכנה: 04:00
מספר מנות : 6-8

פטה (Pâté) כבד עם קנאביס – כבד קצוץ לעשירים

קבלו מתכון לממרח כבד קטיפתי עם קנאביס – עשוי עם כבד אווז, בצלי שאלוט, שום, יין לבן והרבה גנג'ה – חוויה של שחיתות של החיים הטובים.

רשימת מרכיבים

  • תמיסת גליצרין קנאביס:
  • 1 ליטר גליצרין
  • 1 גרם קנאביס
  • פטה:
  • ½ קילו כבד אווז או עוף
  • ¼ כוס קונפי שום
  • ¼ כוס קונפי שאלוט
  • ½ כוס יין לבן
  • 1 כוס שמנת להקצפה
  • 1 כף מלח
  • 2 כפות תמיסת גליצרין קנאביס
  • 4.5 דפי ג'לטין
  • להגשה:
  • טוסטונים
  • בקבוק יין לבן

הוראות הכנה

  1. להכנת תמיסת הגליצרין, מחממים תנור ל- 110 מעלות. מניחים את הקנאביס על נייר אפייה ואופים במשך 30 דקות כדי לגרום לדה-קרבוקסילציה (הפעלת ה- THC).
  2. מחממים סיר בישול איטי ומוסיפים את הגליצרין. מוסיפים מעט מים כדי לפצות על אידוי הנוזל. מוסיפים את הקנאביס ומערבבים. מכסים ומבשלים 3 שעות. מסננים בעזרת מסננת דקה ובד גבינה.
  3. להכנת הפטה, משלבים יחד את כל החומרים במעבד מזון ומעבדים עד שהמרקם חלק וחמאתי. מגישים עם טוסטונים וכוס יין לבן.

מתכונים אחרונים

כלי נגישות