מנוע החיפוש המקיף לקנאביס בישראל

פרסקו תרד וגבינה

1 המלצות
פרסקו תרד וגבינה
זמן הכנה: 00:20
מספר מנות : 4

מתכון פרסקו תרד וגבינה עם קנאביס

אם בא לכם ארוחה איטלקית בלתי שגרתית אנחנו מאד ממליצים על פרסקו תרד וגבינה עם קנאביס!

הגרסה הזו למנה איטלקית מסורתית עשויה מקמח שקדים ונותנת בראש!

14 דקות אפיה בלבד ויש לכם ארוחת ערב מדהימה ללא מאמץ.

מה זה פרסקו? טרי! המון מוצרלה טריה!

רשימת מרכיבים

  • 1 1/2 כוסות מוצרלה מגורדת
  • 2/3 כוס קמח שקדים
  • 2 כפות תיבול איטלקי
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • 1 כפית אבקת שום
  • 1 כפית שום טחון טרי
  • 1 כוס תרד
  • 1 כוס מחאת קנאביס רכה מחולקת לשניים
  • 1 חבילת Queso Fresco (אופציונלי)

הוראות הכנה

  1. מטגנים את התרד עם השום הטרי ואבקת השום. מסננים את הנוזלים.
  2. לאחר מכן, ממיסים מעט את המוצרלה במיקרוגל כ- 1-2 דקות.
  3. לאותה קערה מוסיפים קמח שקדים ותבלינים ומערבבים עד לקבלת בצק.
  4. לאחר מכן משטחים את הבצק על נייר אפייה בתבנית גדולה, ומברישים בחמאת קנאביס מומסת.
  5. מניחים את תערובת התרד באמצע. מפוררים את גבינת ה- Queso Fresco או עוד מוצרלה על גבי התרד.
  6. חותכים 4 סנטימטר מהקצוות החיצוניים פנימה, בזווית כך שניתן לקפל את הבצק כלפי מעלה וביחד באמצע. בסופו של דבר, יש ליצור מעין מעטפה עם חיבור באמצע כאשר התרד בפנים. לוחצים בעדינות כדי שיישאר סגור.
  7. מברישים עוד חמאת קנאביס מעל.
  8. אופים ב- 180 מעלות למשך 14 דקות.
  9. פריך מבחוץ, חם ודביק מבפנים.

מתכונים אחרונים

כלי נגישות