מנוע החיפוש המקיף לקנאביס בישראל

עוף קראק עם קנאביס

1 המלצות
עוף קראק עם קנאביס
זמן הכנה: 00:25
מספר מנות : 8

עוף קראק עם קנאביס התחיל במסעדת דגים מטוגנים במישיגן

מתכון קטוגני, עשיר, קרמי ומלא טעם!

לפי השמועות השם עוף קראק התחיל במסעדת דגים מטוגנים במישיגן, שהתיבול שלהם לכנפי עוף היה כל כך טוב שהלקוחות התחילו לקרוא לו קראק.

רשימת מרכיבים

  • ציוד:
  • סיר לחץ אינסטנט
  • קרש חיתוך
  • סכין חדה
  • כפיות וכוסות מדידה
  • מצרכים:
  • 2 פרוסות בייקון קצוצות
  • 1 ק"ג חזה עוף ללא עצמות וללא עור
  • 450 גרם גבינת שמנת בטמפ' החדר
  • 1/2 כוס מים
  • 2 כפות חומץ תפוחים
  • 1 1/2 כפות מכל תבלין: עירית מיובשת, אבקת בצל, אבקת שום
  • 1 כפית פלפל חריף מיובש גרוס
  • 1 כפית שמיר מיובש
  • 1 קורט מלח ופלפל
  • 1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת
  • 1 בצל ירוק חתוך לקוביות
  • 4 כפות חמאת קנאביס

הוראות הכנה

  1. מפעילים את סיר הלחץ על מצב Sauté (הקפצה) וממתינים 2 דקות עד שהסיר מתחמם. מוסיפים 2 כפות חמאת קנאביס, בייקון קצוץ ומבשלים עד שנעשה פריך. מעבירים לצלחת ומניחים בצד. לוחצים על "ביטול" כדי לכבות את מצב ההקפצה.
  2. מוסיפים עוף, גבינת שמנת, תבלינים, ומעבירים את הסיר למצב לחץ גבוה ידני, 15 דקות.
  3. מוציאים בזהירות, וגורעים לחתיכות בעזרת שני מזלגות, מחזירים לסיר ומוסיפים את הגבינה ואת 2 כפות חמאת הקנאביס הנותרות.
  4. מוציאים, מפזרים בצל ירוק ובייקון, ומגישים!

מתכונים אחרונים

כלי נגישות