מנה זו של אוכל רחוב פופולרי במקסיקו, היא הקלה להכנה, ומשלבת חריפות, אנרגיה, מתיקות ומליחות באותו ביס. בוודאי כבר טעמתם קלח תירס בסגנון כזה או אחר, ובכן, אלוטה אן ואסו זה קלח תירס מקסיקני בכוס – יותר נח לאכילה, יותר מסודר, וקל יותר להפוך למנת קנאביס.
בדכוני הרחוב במקביקו לא תמצאו כמובן אלוטה אן ואסו עם חמאת קנאביס, אבל בבית מותר הכל. למעשה, גם בלי להוסיף קנאביס, המנה הזו עדיפה בבית מכיוון שברחוב משתמשים במרגרינה זולה ולא בחמאה. מנה תוצרת בית בריאה וטעימה יותר!
אל תהססו לשחק עם המרכיבים לפי הטעם שלכם. אם אתם לא מוצאים גבינת קוטיה (Cotija) מקסיקנית, פרמזן מגורדת מהווה תחליף טוב.