מנוע החיפוש המקיף לקנאביס בישראל

מתכון רוטב ברביקיו קנאביס

1 המלצות
מתכון רוטב ברביקיו קנאביס
זמן הכנה: 00:35
מספר מנות : 16

רוטב ברביקיו קנאביס מתכון חובה לקיץ

מתכון חובה לקיץ (או בעצם לכל עונה)! רוטב הברביקיו קנאביס הזה הוא מתוק וחריף ורב-תכליתי. אפשר להשתמש כדי להוסיף טעם כמעט לכל מנה בגריל – צלעות, בקר, חזיר, עוף, אפילו טופו או ירקות!

רשימת מרכיבים

  • 1 בצל בינוני, קצוץ דק
  • 1 כף שום טחון
  • 1/4 כוס שמן צמחי עם בקנאביס
  • 2 כפות אבקת צ'ילי
  • 1/2 כפית כמון טחון
  • 2 כפיות פלפל שחור
  • 1/4 כפית פלפל אדום חריף (לא חובה)
  • 1 בקבוק קטשופ
  • 1 כוס סוכר חום
  • 1/4 כוס חומץ תפוחים
  • 1/4 כוס חרדל צהוב או חום
  • 1/4 כוס רוטב ווסטרשייר
  • 1 כפית עשן נוזלי
  • מלח

הוראות הכנה

  1. מחממים שמן על אש בינונית-נמוכה בסיר בינוני.
  2. מוסיפים בצל ומטגנים תוך כדי ערבוב עד לריכוך, כ-3 דקות.
  3. מוסיפים שום ומבשלים תוך ערבוב עוד דקה. מוסיפים ומערבבים את אבקת הצ'ילי, הכמון, הפלפל השחור והפלפל החריף.
  4. מוסיפים ומערבבים את הקטשופ ושאר החומרים.
  5. מביאים לרתיחה תוך ערבוב ומבשלים ללא מכסה כ-20 דקות תוך ערבוב לעיתים קרובות. (מומלץ להשתמש במגן התזה על הסיר).
  6. מצננים ושומרים במקרר עד לשימוש. ניתן להכין עד 4 ימים מראש.

מתכונים אחרונים

כלי נגישות