מנוע החיפוש המקיף לקנאביס בישראל

מתכון קיש קנאביס תרד

8 המלצות
מתכון קיש קנאביס תרד
זמן הכנה: 02:00
מספר מנות : מנות: 6-8

קיש קנאביס תרד – עלים ירוקים ונפלאים

קיש הוא יצירה קולינרית. זוהי פשטידה על בסיס ביצה שתוכלו למלא עם כל ירק וגבינות שתרצו ליצירת מנה ייחודית לכם. קיש הוא מנה שתמיד טוב להביא לארוחה עם חברים, או להגיש לארוחת בוקר, צהריים או ערב – ממש מאכל רב שימושי! אין זמן שהוא לא מתאים לקיש! כאן תמצאו מתכון "רפואי" של קיש על בסיס תרד, במילוי גבינת פטה וצ'דר וקצת פטריות!

רשימת מרכיבים

  • 1/2 כוס חמאת קנאביס
  • 3 שיני שום (טחונות דק)
  • 1 בצל לבן קטן (חתוך לקוביות קטנות)
  • 300 גרם תרד קפוא (מופשר ומסונן)
  • פחית שימורי פטריות פרוסות
  • 170 גרם גבינת פטה מפוררת
  • 220 גרם גבינת צ'דר מגוררת
  • 4 ביצים (טרופות)
  • 1 כוס חלב
  • קלתית פאי עמוקה לא אפויה
  • מלח ופלפל לפי הטעם

הוראות הכנה

  1. חממו תנור אפיה ל- 190 מעלות.
  2. המיסו את חמאת הקנאביס במחבת בינונית על אש בינונית.
  3. טחנו את 3 שיני השום וקצצו הבצל.
  4. הוסיפו את שניהם למחבת עם החמאה המומסת.
  5. טגנו מספר דקות עד שהבצל שקוף והשום מדיף הרבה ריח; בערך 5-6 דקות.
  6. בזמן שהבצל והשום מתבשלים, סננו את הפטריות והתרד המופשר.
  7. והוסיפו את הפטריות ואת התרד למחבת. ערבבו היטב.
  8. לאחר מכן, הוסיפו גם את גבינת הפטה וחצי כוס גבינת הצ'דר (1/2 כוס גבינת הצ'דר השנייה תשמש להקרמה של הקיש לאחר תחילת האפיה).
  9. תבלו במלח ופלפל, וערבבו היטב לאיחוד עד שכל הגבינה נמסה.
  10. לאחר מכן רוקנו את התערובת לקלתית.
  11. ואז, בקערה בגודל בינוני, הקציפו את 4 הביצים וכוס החלב.
  12. לאחר מכן, צקו את תערובת הביצים והחלב מעל מילוי הפאי. נערו מעט את הקלתית מסביב כדי להבטיח שתערובת הביצים מגיעה לכל הפינות, וגם כדי לאפשר לכל בועות האוויר לצאת לפני האפייה.
  13. הכניסו את הקיש לתנור שחומם מראש ואפו במשך 15 דקות.
  14. הוציאו את הקיש מהתנור ופזרו את 1/2 כוס גבינת הצ'דר שנותרה.
  15. הכניסו את הקיש חזרה לתנור והמשיכו לאפות במשך 35-40 דקות נוספות, או עד שהמרכז מתייצב לחלוטין.
  16. הוציאו את הקיש מהתנור, ואפשרו לו להתקרר 10 דקות לפני ההגשה.
  17. בתיאבון!

מתכונים אחרונים

כלי נגישות