מנוע החיפוש המקיף לקנאביס בישראל

מתכון מאפה תפוחים עם קרמל מלוח וקנאביס

1 המלצות
מתכון מאפה תפוחים עם קרמל מלוח וקנאביס
זמן הכנה: 01:00
מספר מנות : 4

ריבועי פאי תפוחים עם קרמל מלוח וקנאביס

אין יותר מושחת מזה!

המאפה הזה הוא סוג של חטיף ממש ממכר, במיוחד בגלל שיש כמות רצינית של קנאביס בכל ביס.

אבל חוץ מזה, השילוב של חריף ומתוק הופך אותו לטעים באמה שאי אפשר לעמוד בפניו. מה שבטוח, לא תוכלו לאכול רק אחד!

רשימת מרכיבים

  • ציוד:
  • תבנית 20X20 ס"מ
  • קרש חיתוך
  • סכין חדה
  • כפות מדידה
  • כוסות מדידה
  • מרית וכף עץ
  • רכיבים קלתית:
  • 1/2 כוס חמאת קנאביס מומסת ללא מלח
  • 1/4 כוס סוכר
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1/4 כפית מלח
  • 1 כוס קמח
  • רכיבים מילוי:
  • 2 תפוחים גדולים קלופים ופרוסים דק – מומלץ תפוחים אדומים
  • 2 כפות קמח
  • 2 כפות סוכר
  • 1 כפית קינמון
  • 1/8 כפית אגוז מוסקט טחון
  • רכיבים שטרויזל:
  • 1/2 כוס שיבולת שועל
  • 1/3 כוס סוכר חום
  • 1/4 כפית קינמון
  • 1/4 כוס קמח
  • 1/4 כוס חמאה קרה חתוכה לקוביות
  • 1 מיכל רוטב קרמל

הוראות הכנה

  1. מחממים את התנור ל- 150 מעלות. מרפדים תבנית אפייה מרובעת בגודל 20 ס"מ בנייר אפייה ומשאירים עודף נייר מכל הצדדים.
  2. מערבבים את החמאה המומסת, הסוכר, הווניל והמלח יחד בקערה בינונית. מוסיפים את הקמח ומערבבים עד שהכל אחיד. משטחים ומהדקים את התערובת באופן אחיד בתוך תבנית האפייה. אופים 15 דקות ומוציאים מהתנור.
  3. משלבים את פרוסות התפוחים, הקמח, הסוכר, הקינמון ואגוז המוסקט יחד בקערה גדולה עד שכל התפוחים מצופים בצורה אחידה.
  4. מערבבים את שיבולת השועל, הסוכר החום, הקינמון והקמח יחד בקערה בינונית. מערבבים את קוביות החמאה הקרה בבלנדר או בידיים עד שהתערובת הופכת לפירורים גדולים.
  5. מעלים את הטמפרטורה בתנור ל- 180 מעלות. מניחים את התפוחים באופן שווה על גבי הקלתית החמה. זה ייראה כאילו יש יותר מדי פרוסות תפוחים, צריך פשוט לצופף ולהדק אותן היטב. מפזרים את השטרויזל ואופים 30-35 דקות או עד שהשטרויזל מזהיב.
  6. מוציאים מהתנור ומניחים להתקרר לפחות 20 דקות בטמפרטורת החדר, לאחר מכן מצננים במקרר למשך שעתיים לפחות. מזליפים קרמל ובתיאבון!

מתכונים אחרונים

כלי נגישות