מנוע החיפוש המקיף לקנאביס בישראל

מתכון המבורגר קנאביס צ'יפוטלה פיקנטי

2 המלצות
מתכון המבורגר קנאביס צ'יפוטלה פיקנטי
זמן הכנה: 00:20
מספר מנות : 4

המבורגר קנאביס צ'יפוטלה פיקנטי – וויד בורגר

המתכון הזה להמבורגר פיקנטי הוא אחד המקרים הבודדים שבהם אנחנו משתמשים בתפרחת טחונה של קאנביס בפועל במתכון. כשיש כל כך הרבה פריטים שנותנים טעם, הוא משתלב ישר בתערובת ההמבורגר. מהיר, קל וללא צורך בהכנת חמאת קנאביס, שמן קנאביס או תרכיזים. הצ'ילי החריף מוסיף פיקנטיות וטעם, לכן הוסיפו פחות או יותר מהכמות המומלצת, תלוי ביכולת שלכם.

רשימת מרכיבים

  • 700 גרם בשר בקר טחון
  • 1 1/2 כפיות שום טחון
  • 1 בקבוקון רוטב צ'ילי
  • 2 גרם קנאביס טחון דק
  • 2 כפיות אורגנו מיובש
  • כפית חרדל דיז'ון
  • 1 כפית אבקת צ'ילי
  • 1 כפית מלח
  • 3/4 כפית פלפל שחור
  • 4 פרוסות גבינה צהובה (אופציונלי)
  • 4 לחמניות המבורגר
  • מגוון תבליני המבורגר לפי הטעם

הוראות הכנה

  1. מניחים בקערה גדולה את הבשר הטחון, השום, הצ'ילי, הקנאביס הטחון, האורגנו, החרדל, אבקת הצ'ילי, המלח והפלפל. השתמשו בידיים נקיות כדי לערבב עד שכל החומרים מעורבבים באופן אחיד.
  2. מחלקים את התערובת לרבעים ויוצרים 4 קציצות גדולות בעובי של כ- 2 סנטימטר. מתבלים את החלק החיצוני של הקציצות במלח ופלפל.
  3. צולים על גריל המוברש בשמן על אש בינונית-גבוהה עד למידת עשייה לטעמכם, כ- 6 דקות לכל צד למדיום. מניחים על כל המבורגר פרוסת גבינה ברגע האחרון של הצליה.
  4. כשאתם מוכנים לאכול הניחו את ההמבורגרים על לחמניות והגישו מיד עם התוספות האהובות עליכם.

מתכונים אחרונים

כלי נגישות