מנוע החיפוש המקיף לקנאביס בישראל

מתכון דובדבני קנאביס טבולים בשוקולד

1 המלצות
מתכון דובדבני קנאביס טבולים בשוקולד
זמן הכנה: 02:15
מספר מנות : 24 יחידות

דובדבני קנאביס טבולים בשוקולד

קינוח מטורף המשלב טעמים חמצמצים ומתוקים יחד עם האפקט של הקנאביס ומראה של פצצות קטנות וחמודות. כדאי להכין כמות כפולה כי זה יחוסל מהר מאד.

רשימת מרכיבים

  • קערה (מתאימה לחימום במיקרוגל)
  • 1 כוס שוקולד צ'יפס מריר
  • 1 כוס שוקולד צ'יפס חלב
  • ¼ כוס שמן קוקוס קנאביס
  • 24 דובדבנים עם גבעולים
  • צלחת מרופדת בנייר שעווה

הוראות הכנה

  1. מחממים את השוקולד צ'יפס (חלב + מריר) ושמן הקוקוס קנאביס בקערה במיקרוגל. מוציאים ומערבבים כל 20 שניות עד להמסה. השוקולד צריך להיות חם אבל לא רותח.
  2. מחזיקים בגבעולים וטובלים את הדובדבנים (שטופים ומיובשים) בשוקולד בזה אחר זה ומאפשרים לעודפי השוקולד לטפטף בחזרה לקערה.
  3. מניחים את הדובדבנים על צלחת מרופדת בנייר שעווה לייבוש. חוזרים על הפעולה עד שכל הדובדבנים מצופים היטב בשוקולד. מניחים שוקולד נוסף בצד (תכף תהיה טבילה נוספת).
  4. מצננים את הדובדבנים במקרר למשך שעה.
  5. מחממים שוב את רוטב השוקולד ומוציאים את הדובדבנים מהמקרר.
  6. טובלים כל דובדבן פעם נוספת ברוטב השוקולד. מחזירים את הדובדבנים למקרר לצינון למשך שעה לפני ההגשה.
  7. ניתן לשמור את הדובדבנים שנשארו (אם נשארו) במקרר.

מתכונים אחרונים

כלי נגישות