מנוע החיפוש המקיף לקנאביס בישראל

מק אנד צ'יז ירוק

1 המלצות
מק אנד צ'יז ירוק
זמן הכנה: 00:45
מספר מנות : 6-8

מק אנד צ'יז ירוק קנבינואידים איכותיים

חושבים שמק אנד צ'יז (Mac and Cheese – מקרוני עם גבינה צהובה) זה לא סופר בריא? אתם כנראה צודקים, אבל עם פסטו תרד פשוט ומעט קנבינואידים איכותיים, תוכלו להרגיש פחות רגשות אשם וליהנות מוויטמינים חיוניים ועוד כמה איכויות רפואיות.

רשימת מרכיבים

  • 283 גרם עלי תרד בייבי
  • 1 כוס בזיליקום
  • 1 כוס גבינת פרמזן מגוררת
  • 1 כוס פטרוזיליה
  • 1 שן שום
  • 3 ½ כוסות / 828 מ"ל חלב מלא
  • 2 כפות חמאת קנאביס + 2 כפות חמאה רגילה ללא מלח)
  • ⅓ כוס קמח
  • 340 גרם גבינת צ'דר לבנה מגוררת
  • מלח גס ופלפל שחור גרוס טרי, לפי הטעם
  • 1 חבילה / 454 גרם מקרוני

הוראות הכנה

  1. מחממים תנור אפיה במצב גריל (צלייה).
  2. בקערה של מעבד מזון, מערבבים את התרד, הבזיליקום, הפרמזן, הפטרוזיליה והשום ומערבבים עד לקבלת מחית גסה. מוסיפים ½ כוס / 125 מ"ל חלב ומערבבים עד לקבלת מרקם חלק.
  3. ממיסים את החמאה בסיר בגודל 6 ליטר על אש בינונית; מוסיפים את הקמח ומבשלים 2 דקות. מוסיפים את שאר החלב ומבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהתערובת סמיכה, 8 עד 10 דקות. מערבבים חצי מגבינת הצ'דר, המלח והפלפל ומבשלים עד שהגבינה נמסה.
  4. בינתיים מביאים לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים. מוסיפים את הפסטה ומבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהיא "אל דנטה", כ- 5 דקות. מסננים את הפסטה, משלבים עם רוטב הגבינה ותערובת התרד ומערבבים היטב.
  5. משטחים את התערובת בתבנית אפייה של 20 על 30 ס"מ ומעליה מפזרים את הגבינה שנותרה. מכניסים את התבנית לתנור ואופים עד שהמקרוני והגבינה מזהיבים ומבעבעים, בערך 5 עד 7 דקות. מניחים להצטנן 10 דקות לפני ההגשה.

מתכונים אחרונים

כלי נגישות