מנוע החיפוש המקיף לקנאביס בישראל

מנגולד מוקפץ עם קנאביס

1 המלצות
מנגולד מוקפץ עם קנאביס
זמן הכנה: 00:40
מספר מנות : 2

מתכון מנגולד מוקפץ עם קנאביס

מנגולד הוא ירק נהדר, מלא ברזל ושאר דברים מזינים. בקהילות מסוימות בארה"ב מאמינים כי המאכל הזה מביא מזל טוב ושגשוג. העלים הירוקים מייצגים שטרות כסף, ולחם התירס שמגישים יחד מייצג זהב. כאשר מוסיפים קנאביס למנה, הטעם העשיר שלה מסווה את הטעם החזק של התפרחת בלי לאבד את ההשפעה.

רשימת מרכיבים

  • 6 פרוסות בייקון עבות, קצוצות לחתיכות גדולות
  • 1 בצל גדול, חתוך לקוביות
  • 3 שיני שום, קצוצות
  • 1 קילו מנגולד (בערך 2 צרורות גדולים), עלים שטופים וקצוצים ללא גבעול
  • 1 כף דבש עם קנאביס
  • מעט רוטב חריף
  • מלח גס ופלפל שחור טרי

הוראות הכנה

  1. מניחים את הבייקון במחבת גדולה על אש בינונית.
  2. מבשלים את הבייקון, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהוא פריך, כ- 5 דקות.
  3. בעזרת כף מחוררת מוציאים מהמחבת ומניחים בצד, משאירים את השומן בתבנית.
  4. מוסיפים את הבצל לשומן הבייקון ומבשלים תוך ערבוב עד לריכוך כ- 3 דקות.
  5. מערבבים פנימה את השום ומבשלים תוך ערבוב עוד כ- 30 שניות עד שהוא מדיף ריח.
  6. מוסיפים את המנגולד, הדבש, הרוטב החריף ומעט מלח ופלפל. מבשלים תוך ערבוב מדי פעם, עד שהעלים מתרככים, 25 עד 30 דקות.
  7. טועמים ומוסיפים עוד מלח ו/או פלפל במידת הצורך.
  8. מגישים חם עם בייקון מעל.

מתכונים אחרונים

כלי נגישות