מנוע החיפוש המקיף לקנאביס בישראל

אוהבים את האלווין טראפלס קנאביס ודלעת

1 המלצות
אוהבים את האלווין טראפלס קנאביס ודלעת
זמן הכנה: 03:00
מספר מנות : 4

טראפלס קנאביס ודלעת

אם בא לכם תחושה של חו"ל ואתם אוהבים את האלווין (ליל כל הקדושים) ובכלל מתכוני הדלעת, הטראפלס האלה מושלמים ולא דורשים אפיה!

הטראפלס, שהם סוג של פרלינים עשויים מחית דלעת אמיתית, ובאופן מפציע קלים מאד להכנה.

הם מצופים בשוקולד לבן ושברי עוגיות, והם טעימים אפילו יותר אחרי יומיים ושלושה – אם תצליחו להמתין ולא לחסל אותם.

רשימת מרכיבים

  • ציוד:
  • מיקסר
  • מרית
  • נייר אפייה
  • נייר פרגמנט
  • קערות
  • כפות מדידה
  • כוסות מדידה
  • רכיבים:
  • 500 גרם גבינת שמנת שמנה, בטמפרטורת החדר
  • 2 כפות אבקת סוכר
  • 1/3 כוס מחית דלעת
  • 1 3/4 כוס עוגיות (פתי בר או קרקר גרהם אם הצלחתם למצוא)
  • 2 כפיות סוכר קנאביס (או יותר אם אתם אוהבים מתוק מאד)
  • 1/2 כפית תבלין פאי דלעת (מורכב מקינמון, ג'ינג'ר, אגוז מוסקט, פלפל אנגלי וציפורן)
  • 1/2 כפית קינמון טחון
  • 120 גרם שוקולד לבן קצוץ ומומס
  • ציפוי:
  • 280 גרם שוקולד לבן קצוץ גס ומומס
  • 5 כפות סוכר קנאביס
  • 1/2 כוס עוגיות
  • 2 כפיות קינמון טחון

הוראות הכנה

  1. מקציפים את גבינת השמנת והסוכר יחד בקערה גדולה עד לקבלת מרקם של קרם, כ- 2 דקות. מוסיפים את הדלעת ומקציפים במהירות גבוהה עד לקבלת קרם אחיד. מוסיפים את פירורי העוגיות, סוכר הקנאביס, התבלינים והשוקולד המומס. מקציפים במהירות בינונית 2 דקות עד שהכל אחיד. התערובת אמורה להיות רכה וסמיכה. מכסים את התערובת ומכניסים למקרר למשך שעה לפחות ועד 24 שעות. הקרם חייב להיות מצונן.
  2. מרפדים שתי תבניות אפייה גדולות בנייר אפייה.
  3. מתחילים לגלגל את תערובת הקרם המצוננת לכדורים (כ- 1 כפית לכדור) ומניחים את הכדורים על ניירות האפייה. מצננים את הכדורים במקרר למשך 30 דקות לפחות ועד 24 שעות.
  4. במהלך הדקות האחרונות של זמן הקירור, התחילו להמיס את השוקולד. אפשר להמיס את השוקולד בסיר כפול או במיקרוגל. אם משתמשים במיקרוגל: מניחים את השוקולד בקערה בינונית.
  5. ממיסים במרווחים של 30 שניות במיקרוגל, תוך ערבוב לאחר כל חימום עד להמסה מלאה וחלקה. הניחו לשוקולד החם להתקרר 5 דקות לפני הטבילה. לחילופין, אפשר לטמפרר את השוקולד. אם מטמפררים, אין לאחסן את הטראפלס במקרר.
  6. מוציאים את הכדורים מהמקרר וטובלים אותם בשוקולד בעזרת כלי טבילה. כאשר מרימים את הכדורים יש לאפשר לעודפי השוקולד לטפטף.
  7. מצפים את הטראפלס בפירורי עוגיות, סוכר קנאביס וקינמון.
  8. מניחים לשוקולד להתייצב לחלוטין במקרר לפני ההגשה.

מתכונים אחרונים

כלי נגישות