מנוע החיפוש המקיף לקנאביס בישראל

פצצות שוקו קנאביס

1 המלצות
פצצות שוקו קנאביס
זמן הכנה: 00:15
מספר מנות : 4

מתכון שוקו חם פצצות שוקו קנאביס

מי לא אוהב כוס שוקו חם? ומה לגבי שוקו עם באז של היי מענג? אין יותר טוב מזה!

פצצה של קנאביס ושוקולד!

רשימת מרכיבים

  • ציוד:
  • קערת זכוכית
  • מקציף ומרית
  • סיר בתוך סיר (בן מרי)
  • כפות מדידה
  • כפפות תנור
  • תבניות בראוני פופ או קייק פופ מסיליקון
  • מצרכים:
  • 4 כוסות שוקולד צ'יפס מריר - כמה שיותר מריר יותר טוב!
  • 2-4 כפות סוכר קנאביס (2 כפות לקישוט).
  • 1 כוס אבקת שוקו.
  • 1/2 כוס זיגוג או שוקולד לבן מומס לקישוט.
  • חבילת מיני מרשמלו.

הוראות הכנה

  1. ממיסים את השוקולד צ'יפס בסיר הכפול כאשר התחתון מלא מים חמים.
  2. מסירים מהאש ומערבבים פנימה את סוכר הקנאביס עד להמסה.
  3. בעזרת כף או כפית, ממלאים את תבניות הסיליקון בשוקולד המומס עד 3/4 או 1/2 (תלוי בגודל התבניות).
  4. לאחר מכן, משתמשים בכפית כדי להדביק את השוקולד מסביב לדפנות ליצירת קונכיות. יש לוודא שאין חורים, ושהשוקולד מרוח באופן שווה בכל הצדדים.
  5. מכניסים את התבניות למקפיא למשך 20 דקות לפחות. - כדי למנוע פצצות שבורות כאשר מסירים אותן מן התבניות:
  6. * מותחים את התבניות מעט ובעדינות מסביב לקונכיות.
  7. * הופכים את התבנית ודוחפים את הכדורים מלמטה על גבי מגבת כדי לרכך את הנפילה.
  8. * מניחים אותן חזרה בתבניות בצורה רופפת עד למילוי.
  9. מילוי! ממלאים כל חצי פצצה עם 5 או 6 מיני מרשמלו. לאחר מכן, ממלאים בתערובת הקקאו היבש והחם. כמה כפות בכל פצצה.
  10. השלב הבא סוגרים מלמעלה בשכבה של שוקולד מומס! משתמשים בערך בכפית מלאה מהשוקולד המומס שנשאר. מחליקים בעדינות מלמעלה עם המרית ואוטמים היטב. מכניסים בחזרה למקפיא ל- 20 דקות לפחות ומוציאים בזהירות, כמו שעשיתם לפני המילוי.
  11. מקשטים את פצצות השוקו מטפטפים קרם זיגוג או שוקולד לבן לקישוט ומוסיפים עוד קצת סוכר קנאביס. מניחים לייבוש. בשלב זה אפשר להיות ממש יצירתיים!
  12. החוויה מחממים חלב. ממלאים ספל עד ל-3/4 בחלב חם, זורקים פנימה פצצת שוקו ומערבבים! נהנים מהחוויה, מחכים קצת ואז נהנים אפילו יותר!
  13. רוצים עוד יותר שחיתות? הוסיפו מעל השוקו גם קצפת קנאביס. !!!!

מתכונים אחרונים

כלי נגישות