גרסה מפנקת במיוחד לחטיף אמריקאי קלאסי שנקרא JALAPEÑO POPPERS
רשימת מרכיבים
10 פלפל חלפניו או כל סוג אחר של פלפל חריף קטן
2 כפות שמן קנאביס
¼ כוס בצל ירוק, החלקים הלבנים בלבד, קצוצים
2 שיני שום, קצוצות
¾ כוס חמאת בוטנים
הוראות הכנה
מחממים תנור אפיה ל- 180 מעלות.
חותכים את החלק העליון של הפלפלים ושומרים בצד. בעזרת סכין קטנה מסירים כמה שיותר מהגרעינים והזרעים. הפלפלים צריכים להיות חלולים כדי למלא אותם. שטיפת החלק הפנימי של הפלפל במים היא דרך טובה להסיר את הגרעינים.
מחממים סיר קטן על אש בינונית ומוסיפים את שמן הקנאביס. מניחים לשמן להתחמם כ-30 שניות, ואז מוסיפים את הבצל הירוק ומבשלים במשך דקה. לאחר מכן מוסיפים את השום ומקפיצים במשך דקה או שתיים. מוסיפים את חמאת הבוטנים ומערבבים, מוסיפים 2 עד 3 כפות מים לפי הצורך כדי לדלל את הרוטב. הוא אמור להיות קל לערבב. מסירים מהאש.
בעזרת כפית, שקית זילוף או משפך קטן ממלאים את הפלפלים ברוטב חמאת הבוטנים. מרכיבים בחזרה את החלק העליון של הפלפל ומהדקים בקיסם. (מומלץ להשרות את הקיסמים במים לפני כן).
מניחים את הפלפלים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים במשך 20 דקות. מגישים חם.
הערה: מומלץ להשתמש בכפפות לטיפול בפלפלים. אם אין לכם כפפות, שימו לב לא לגעת בעיניים לאחר הטיפול בפלפלים. שטפו את הידיים ואת קרש החיתוך מיד וביסודיות.